AROSBLADETS NYHETSBREV Nr 10 Oktober 2023

Ordförande har ordet

Rågsäcken ”stängd” för säsongen

Nu är allt jobb klart med att köra ut grus, röja, städa och plocka ihop inför vintern. Massor av skräp körde vi över till Sandudden för vidare transport till Återbruket. Riktigt skönt att bli av med detta. Vattnet är nu avstängt i huset och därmed också toaletterna. Kyl och frys likaså. En av mulltoaletterna är öppen ett tag till.

Elslingan i trappan och elstolpar på bryggorna är också avstängda utom den längst ut på pontonen. Om någon av er åker ut under hösten och behöver el till båten så går det bra att slå på en stolpe men … kom ihåg att slå av den när ni lämnar. Hjärtstartaren är hemtagen för service så den finns inte i huset förrän till våren.

Tack alla som hjälpt till att göra allt detta och tack för trevlig samvaro med mycket motion på köpet.

Årsmöte 9 november

Torsdagen den 9 november kl 18.30 är ni varmt välkomna på SSAros årsmöte i JKV:s klubbhus på Framnäs. Se kallelse/dagordning som bifogas detta Nyhetsbrev.
Vi får besök av Henrik Borg som ska berätta om sin långsegling i somras till Svalbard. Han får assistans av våra medlemmar Åsa och Johnny som seglade med Henrik vissa delsträckor. Missa inte det!
På årsmötet får vi också som sig bör en rapport av Bengt Euler om Båtklubbarnas varv. Och … den årliga redovisningen, val av styrelse m fl och lite kuriosa på det.
Vi bjuder på kaffe/te, smörgås och sött.

Valberedningen informerar

Om två år kommer vi troligen att behöva välja en ny kassör till styrelsen och valberedningen vill redan nu förbereda medlemmarna på detta. Ett bra förslag från valberedningen är att styrelsen adjungerar en ledamot som de närmaste två åren kan delta i styrelsemötena och sätta sig in i verksamheten för att sedan ta över efter Michael. Om någon kan tänka sig detta eller har frågor om uppdraget så ta kontakt med valberedningen Peter Markoff 070-530 81 13 och Hans Nordvall 073-330 31 43 eller med mig som ordförande 0760-440 863 eller med vår kassör Michael Zeeck 070-534 01 00.

HOPPAS VI SES PÅ ÅRSMÖTET DEN 9 NOVEMBER

Även om våra båtar går in i vintervila så fortsätter styrelsearbetet hela hösten och vintern med planeringen för nästa år. Kom till årsmötet och var med och påverka och tyck till om verksamheten!

Bästa oktoberhälsningar från Eva, ordf