Vår- och Musikfestfest

Äntligen kan vi ha denna vårfest som har blivit uppskjuten två år pga pandemin.

För tre år sedan hade vi en mycket uppskattad musikeftermiddag då vi fick lyssna på fyra band som spelade blues, rock, pop och jazz. Något för alla med andra ord. Regnet strilade ner hela dagen och det var en utmaning att frakta över alla ömtåliga instrument och anläggningar från Sandudden till Rågsäcken. Alla var dock positiva och inne i klubbhuset blev stämningen på topp när banden drog igång. I paus mellan regnskurarna  fanns korv och hamburgare att köpa. 

Många har frågat efter musik i repris och nu kan vi glädjas åt att det blir av igen!

I år är det en konsert med 3 band som spelar mellan kl 16-18 och på kvällen därefter ska vi ha en middagsbuffé.

Ni är alla välkomna och lyssna på musiken även om ni inte anmäler er till middagen.

Klart ni ska anmäla er till middagen också – senast 24 maj.