Juniorläger

JKV

Det hos våra juniorer uppskattade lägret kör vi i år igen tillsammans med WSS.

Midsommarfirande

JKV

Vi firar midsommar som vanligt på Rågsäcken i vackert midsommarväder.

SM för Mälarbåtar

SS Aros står återigen som arrangör för SM för Mälarbåtar. De medlemmar som inte deltar aktivt i seglingarna är välkomna att hjälpa till med arrangemanget.

Augustiseglingen med Kräftknytis

Dags att mäta krafterna vad gäller segling!!! Anmälan görs på Rågsäcken senast kl 10 på lördagen. Starten går sedan kl 12,00. På kvällen har vi kräftknytis där det finna massor av möjligheter att diskutera vägval, konstiga slag och ev felnavigeringar med sina medtävlande kompisar.

Hösteskadern

Så är det dags för årets kollektiva ensamsegling.  Fast numera får du ha gast med dig. Vi samlas på onsdagkvällen på Rågsäcken för att spekulera och gissa var årets segling ska gå. Vi försöker muta eskaderledaren med både det ena och andra för att han ska försäga sig. Hittills har vi aldrig lyckats, men..... På ... Läs mer

Säckstängning

JKV

Båtsäsongen närmar sig slutet och det är dags att stänga igen klubbholmen. Vi städar både inne och ute, tar upp roddbåtar och studsmatta. Vi täcker utemöbler med presseningar. Och mycket mera. Och dagen brukar också bjuda på värmande soppa med tillbehör.

Årsmöte

JKV

Dags att vi summerar året som har gått. Vad har hänt och gjorts?  Kassören redovisar ekonomin mm. Och vi tillsammans drar upp riktlinjerna för nästa års verksamhet. Kom och var med och påverka klubben!